Tájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a vásárlás során keletkezett esetleges panasszal kapcsolatban az alábbi helyszíneken tehetnek bejelentést.Felhívjuk a Tisztelt Érdeklődők figyelmét, hogy a kedvező időjárásra tekintettel, gomba-szakellenőr kollégáink november hónapban továbbra is végeznek a lakosság részére gombavizsgálatot nyitvatartási és zárvatartási időben egyaránt.

Az ingyenes lakossági gombavizsgálatot hétvégén (szombat-vasárnap) és ünnepnapokon a Bosnyák téri és a Fehérvári úti Vásárcsarnokunkban vehetik igénybe 10.00 és 18.00 óra között.A Város Mindenkié csoport tudomásunkra hozta, hogy pár héttel ezelőtt szervezetük egy tagját kiküldték a Nagycsarnokból helytelennek vélt öltözete miatt. Az ügyet kivizsgáltuk, és az alábbiakban közölt nyilatkozatunk szerint a sértett fél elnézését kérjük. Mindent megteszünk azért, hogy a jövőben hasonló eset ne forduljon elő.

Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac IgazgatóságaIdén lett 120 éves a Nagycsarnok, amit egy fantasztikus hangulatú bulival ünnepeltünk meg május 6-án, szombaton!


Köszönjük még egyszer mindenkinek, aki eljött és velünk ünnepelt!


A rendezvényről készült fotókat itt tekintheti meg.Tájékoztatjuk a Tisztelt Érdeklődőket, hogy Igazgatóságunk két telephelyén (Fehérvári úti Vásárcsarnok, Bosnyák téri Vásárcsarnok) 2017. április 29. napjától kezdődően, gombaszakértő kollégáink hétvégén és munkaszüneti napokon 10.00 és 18.00 óra között ismét vizsgálnak a lakosság részére vadon termő, gyűjtött gombát és nyújtanak ingyenes szaktanácsadást.Azután, hogy 2013-ban a CNN Travel Európa legszebbjének választotta a Nagycsarnokot, most a LOBU olvasóinak szavazata alapján a legjobb Budapesti piac címet is elnyerte.A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága rendezvénysorozatának célja a Nagycsarnok, mint központi piac és idegenforgalmi látványosság népszerűsítése.

A marketing kampány keretében helyszínt szeretnénk biztosítani idegenforgalmi látványosságot nyújtó nagyszabású rendezvényeknek, országbemutatóknak.

2017-ben az alábbi rendezvényekre várjuk a Nagycsarnokba látogatókat:
Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a Vámház körúti Vásárcsarnok alagsori szintje megújult! A fejlesztési program elsődleges célja a Vásárcsarnokban fellelhető és megvásárolható minőségi magyar termékek színvonalas bemutatása volt. A Hungarikum utcában megismerhetővé válik ezen felül Domokos Gábor és Várkonyi Péter világhírnévre szert tett tudományos találmánya, a Gömböc. Látványos kísérleteinek segítségével Szelényi Károly egyedülálló módon itt teszi láthatóvá Goethe színelméletét. A Vásárcsarnok az egyik legnépszerűbb turisztikai célpontunk, ahol további vonzerőt jelent a világ legismertebb vásárcsarnokainak bemutatása interaktív módon, ami a Nagybani Piacok Világszervezetének itt megrendezett ülésén már most komoly elismerést és nemzetközi érdeklődést váltott ki.Tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy Igazgatóságunk ingyenes Wi-Fi szolgáltatást biztosít a Nagycsarnokban.A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága üzemeltetésében lévő piacokon és vásárcsarnokokban az alábbi időkorlát szerint árusítható szarvasgomba.Gombakiállítás a Vámház körúti és a Fehérvári úti vásárcsarnokban...
Kalendárium

2018. február 21.
szerda
Elonóra napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Túrós lepény (40 szelet)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok