Aktuális - Archívum

Tájékoztatjuk tisztelt látogatóinkat, hogy a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága üzemeltetésében lévő piacok, vásárcsarnokok, illetve üzletközpontok az alábbi nyitvatartás szerint üzemelnek.

Letöltés
 


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Igazgatóságunk 2018. november 1. napjától kezdődően nem végez hétvégi/munkaszüneti napi lakossági gombavizsgálatot a Bosnyák téri, illetve a Fehérvári úti Vásárcsarnoknál.
Legközelebbi hétvégi gombavizsgálat várhatóan: 2019. május 1-jétől.

Igazgatóságunk hétköznapokon változatlanul áll a lakosság rendelkezésére a honlapon közzétett időpontokban és helyszíneken.
Kérjük, hogy a szolgáltatásunk igénybevétele előtt, az esetleges változtatásra tekintettel, szíveskedjenek tájékozódni honlapunkon, valamint felügyelőségeinken.2018 júniusában indult el az „Akciós hetek” nevezetű kezdeményezésünk a Vámház körúti Vásárcsarnokban. Ezt a promóciót hosszú előkészületek előzték meg, ezért nagyon büszkék vagyunk arra, hogy végül sikerült megvalósítanunk.Március végén került megrendezésre az első közösségi reggeli a Mindspace csapatával együttműködve a Rákóczi téri Vásárcsarnokban. Egy-két alkalomnak indult, hiszen akkor még nem sejtettük, hogy ilyen népszerű lesz a program, azóta pedig már újabb és újabb dátumok kerülnek be a naptárunkba.Budapest legnagyobb fedett piaca 1896-ban épült Pecz Samu tervei alapján. Az 1994-es felújítása és az azt követő folyamatos szakszerű karbantartás révén az épület olyannyira megőrizte korszerűségét, hogy 2013-ban a CNN Travel Európa legjobb piacának választotta. Nem csak elnevezésében Budapest 1. számú vásárcsarnoka, hanem a látogatottság tekintetében is.

Azt már azonban kevesen tudják, hogy nyitvatartási időn túl a Nagycsarnok különleges helyszínt biztosít esti és éjszakai rendezvények lebonyolításához. Lehetőség van akár 1000 fős fogadás, rendezvény, gálavacsora, esküvő, vagy vacsorával egybekötött konferencia megrendezésére is.A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága rendezvénysorozatának célja a Nagycsarnok, mint központi piac és idegenforgalmi látványosság népszerűsítése.

A marketing kampány keretében helyszínt szeretnénk biztosítani idegenforgalmi látványosságot nyújtó nagyszabású rendezvényeknek, országbemutatóknak.

2018-ban az alábbi rendezvényekre várjuk a Nagycsarnokba látogatókat:A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága felvételt hirdet az alábbi munkakör betöltésére.


Kölcsöneszköz raktáros
Felügyelő
Gépész
Lakatos
Villanyszerelő
Teherportás
Helypénzszedő
Villamos műszaki ellenőrTájékoztatjuk tisztelt vásárlóinkat, hogy a vásárlás során keletkezett esetleges panasszal kapcsolatban az alábbi helyszíneken tehetnek bejelentést.Gombakiállítás a Vámház körúti és a Fehérvári úti vásárcsarnokban...
Kalendárium

2018. december 18.
kedd
Auguszta napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Töltött burgonya (8 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok