ISO Tanúsítvány

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága valamennyi telephelye az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási, valamint az MSZ EN ISO 14001:2005 szerinti környezetirányítási rendszer keretein belül végzi mindennapi tevékenységét. A minőségirányítási rendszerek működtetése megfelel a vonatkozó szabványi és jogszabályi követelményeknek.

A minőségirányítási és környezetirányítási rendszer felülvizsgálata évente megtörténik.

Az új ISO 9001:2015. minőségirányítási és ISO 14001:2015 szabványra történő átállás folyamatban van. Az új rendszerre történő átállás –az előírásoknak megfelelően- 2018. szeptember 01-ig meg fog történni.

Kalendárium

2018. szeptember 19.
szerda
Vilhelmina napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Szójabab saláta (8 adag)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok