Ez a cikk 10 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Horvát Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban
Dalmácia

2009-06-10

Helyszín:
Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.)
Időpont: 2009. június 11-13. (csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-15.00)
Program: Ismerkedés Horvátország természeti szépségeivel; a különböző régiók jellegzetességeinek, népművészetének, népviseletének, étel- és italspecialitásainak megismerése Rijekától Dubrovnikig. A dalmáciai régióba utazni vágyó vendégeket utazási irodák szakértői és a horvát hotelek vezetői tájékoztatják a kiutazás feltételeiről, és a lehetséges szállásokról. Folyamatos étel- és italkóstoltatás, többek között a híres horvát fügepálinka kerül bemutatásra, a három nap folyamán horvát világbajnok koktél-mixer ismertet meg minket a koktél művészet rejtelmeivel, továbbá a helyszínen horvát tengeri specialitásokkal kedveskedünk az idelátogatóknak. Fellépnek horvát népi zenészek, valamint egyéb szórakoztató programokkal várjuk a kedves vendégeket.
A rendezvény mindhárom napján többszemélyes horvátországi nyaralást sorsolunk ki a játékokban résztvevők között (csütörtökön – pénteken 16.30-kor; szombaton 12.30-kor).
Mindenkit sok szeretettel várunk!
Kalendárium

2020. április 03.
péntek
Buda, Richárd napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Vörösboros marhagulyás

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok