Ez a cikk 11 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tájékoztató ünnepi nyitvatartásról

2008-08-17

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket és Látogatóinkat, hogy a Fővárosi Autópiac (1194 Budapest, Nagykőrösi út 162.) és a Fővárosi Autópiac II. (1194 Budapest, Nagykőrösi út 156.

2008. AUGUSZTUS 20-án,
SZERDÁN
ZÁRVA TART.

2008. augusztus 19. kedd 19:00 órától 2008. augusztus 21. csütörtök 05:00 óráig a nappali, illetve az éjszakai kereskedői belépők nem használhatók, ezen időszakban a Fővárosi Autópiac területére kizárólag a szolgálatellátásra, munka- vagy feladatvégzésre beosztott, valamint az ellenőrzésre jogosult személyek léphetnek be, illetve hajthatnak be gépjárművel.

2008. augusztus 21. csütörtök 05:00 órától a szokásos nyári működési rend lép hatályba, mind a Fővárosi Autópiac, mind a Fővárosi Autópiac II., mind pedig a Használtcikk Piac Parkoló területén.

Budapest, 2008. augusztus 12.

Földes Tamás sk.
ügyvezető igazgató

Kalendárium

2020. március 31.
kedd
Árpád napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Uborkaleves (6 adag)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok