Ez a cikk 12 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Máltai Turisztikai Napok a Nagycsarnokban

2007-04-12

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2007. április 19-21. (csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-16.00) A helyszínen: Ismerkedés Málta történelmével, a sziget természeti szépségeivel; bemutatjuk az ország hagyományait, az ottani emberek népviseletét; az idelátogatók megismerkedhetnek Málta különleges ízvilágával, speciális máltai ételek kerülnek bemutatásra; „Máltai lovag” tart kóstolót összeállított máltai italkülönlegességekből; Málta szigetére utazókat utazási irodák szakértői tájékoztatják a kiutazás feltételeiről és a lehetséges szállásokról, továbbá az utazni vágyókat hasznos információkkal látják el; a rendezvényen a máltai légitársaság is képviselteti magát, ahol érdekes információkat tudhatunk meg a máltai légi közlekedés sajátosságairól; valamint további szórakoztató programokkal várjuk a kedves vendégeket.
A rendezvény három napja alatt a kvízjátékban szereplő vendégek között több értékes ajándékot sorsolunk ki. FŐDÍJ: 1 hetes máltai nyaralás 4*-os szállodával, melyet a Budavár Tours és az Air Malta ajánlott fel! Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2020. március 31.
kedd
Árpád napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Uborkaleves (6 adag)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok