Ez a cikk 13 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Idegenforgalmi Napok

2006-07-10

Lezárult a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága által szervezett idegenforgalmi napok tavaszi eseménysorozata.A tavaszi sorozat alkalmával 10 ország mutatkozott be a Nagycsarnokban. Az idelátogatók találkozhattak tavalyról megismert országokkal, illetve újakkal is, mint például Bulgária és Kanada. Az egyes országok bemutatkozása során a Nagycsarnokba látogatók megismerkedhettek gasztronómiai különlegességekkel, kulturális és idegenforgalmi látványosságokkal, sőt hasznos információkat gyűjthettek a kiállító országok életéről. Az érdeklődés folyamatos növekedése mellett a visszajelzésekből megtudtuk, hogy a látogatók újabb országok bemutatkozását várják. Az eddigi sikereken felbuzdulva ősszel szeretnénk folytatni az újabb országokat bemutató sorozatunkat. A rendezvényekről készült összefoglaló filmeket megtekinthetik az „Idegenforgalmi Napok” menüpont alatt. Mindenkit sok szeretettel várunk ősszel is!
Kalendárium

2020. január 22.
szerda
Vince, Artúr napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Hideg, töltött paradicsom (12 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok