Ez a cikk 13 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Kanadai Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban

2006-04-21

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2006. április 27-29. (csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-14.00) A helyszínen: A három nap során Kanada mutatkozik be élelmiszeripari termékeivel, utazási ajánlataival, kanadai nyelvtanfolyamokkal, illetve egyéb technikai és információs termékekkel. A Kanadai Nagykövetség és a Kanadai Kereskedelmi Kamara információs standján kívül az idelátogatók megkóstolhatják Kanada híres termékeit is. Bemutatkozik a kanadai juharszirup, és az arra alapuló egyéb termékek, továbbá a tőzegáfonyát is kóstoltatják a vendégekkel. Kanadai sült marha is lesz a kínálatban, melyhez a speciális jégbor ad étvágyat. Utazási irodák és filmek segítségével megismerhetik Kanada természeti szépségeit és látnivalóit, többek között a Niagara vízesést, a Nagy Tavakat, a Sziklás hegység tájait, illetve a nagyvárosokat is. Torontót és Ottawát nemcsak az utazni vágyók ismerhetik meg, hanem a nyelvtanulás szerelmesei is eltölthetnek rövidebb-hosszabb időt a város híres nyelviskoláiban. A három nap alatt további szórakoztató programokkal várjuk a kedves vendégeket. Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2020. április 10.
péntek
Zsolt napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges rétes (16 szelet)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok