Ez a cikk 13 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bolgár Nemzeti Napok a Nagycsarnokban

2006-04-12

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2006. április 13-15. (csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-14.00)A helyszínen: Kulturális program Április 13. 11.00 óra Megnyitó Dimo Gyaurov, nagykövet Agócs Péter Muszev Dancso 11.30-12.00 Jántra Táncegyüttes – az első és a második tánc után bor kínálat 13.00 Fehér Júlia a Napútban megjelent bolgár írók műveiből mutat be részleteket 15.00 Martenica Táncegyüttes Április 14. 11.00 Garabonciás Egyesület 15.00 Zornica Táncegyüttes + ifj. Zornica Április 15. 11.00 Bolgár-magyar iskola – Lazarica népszokás bemutatása A rendezvényen továbbá megismerhetik Bulgária természeti szépségeit, bepillantást nyerhetnek a Bolgár tengerpart látványosságaiba is. Utazási irodák bolgár tengerparti nyaralásokkal kedveskednek az érdeklődőknek. A Carevec étterem segítségével a bolgár konyha remekeit is megkóstolhatják a látogatók, sőt a híres sütemény, a „burek” is gazdagítja a kínálatot. Továbbá több bolgár cég is bemutatkozik a 3 nap során, melyek termékei a Csarnok fősorán kerülnek bemutatásra. A rendezvény három napja alatt további szórakoztató programokkal várjuk a kedves vendégeket. KVÍZJÁTÉK!!! Fődíj: bolgár tengerparti nyaralás 1 hétre Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2020. április 04.
szombat
Izidor napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldbabos egytálétel (4 adag)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok