Ez a cikk 14 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Francia Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban

2005-10-25

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2005. október 27-29. (csütörtök-péntek: 8.00-18.00; szombat: 8.00-14.00) A helyszínen: * Ismerkedés Franciaország természeti szépségeivel, történelmével * Utazási irodák ajánlataiból válogathatnak az idelátogatók * Őszi városlátogatások, téli síutak * Ismerkedés a francia konyhaművészettel (csiga és kagyló helyben sütve) * Francia borok és pezsgők * Francia sajtok kavalkádja * Édességek, pékáruk * A helyszínen francia bor, pezsgő, pékáru kóstoltatás Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2020. január 22.
szerda
Vince, Artúr napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Hideg, töltött paradicsom (12 darab)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok