Ez a cikk 14 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Design hét
kirakat-kiállítás a Flórián téri Üzletközpontban

2005-10-13

A hazai és nemzetközi formatervezők munkáit népszerűsítő Design Hét rendezvénysorozat 2004-ben hagyományteremtő szándékkal indult. A szervezők idén már 70 helyszínen, öt ország művészeinek közreműködésével, 40 rendezvényen várják az érdeklődőket. Az idei Design Hét programjainak középpontjában a design szolgáltató, nevelő, az életminőséget javító szerepe áll.A Design Hét kiemelkedő eseményét jelentik a Budapest forgalmas csomópontjain elhelyezkedő bevásárlóközpontok, üzletházak, áruházak utcai kirakataiban berendezett tárlatok. Az eladható design üzenetét hordozó kiállítások hét tervezőképző intézmény hallgatóinak kreativitására építenek, s a látványos, a termékek eladására ösztönző versenyt média-zsűri bírálja el. A kiállítás megtekinthető a Flórián téri üzletközpont (1033 Budapest, Flórián tér 6-9.) alábbiakban felsorolt üzleteinek kirakatában 2005. október 15-29. között: Parwan bolt „A” (BMGE Építészmérnöki kar) Parwan bolt „B” (NYME Alkalmazott Művészeti Intézet, Sopron) Lyán bolt (BMGE Terméktervezők) További információ illetve a részletes program megtekinthető a www.design7.hu weboldalon.
Kalendárium

2020. április 04.
szombat
Izidor napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldbabos egytálétel (4 adag)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok