Ez a cikk 14 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Cseh Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban

2005-09-15

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2005. szeptember 15-17. (csütörtök-péntek: 8.00-18.00; szombat: 8.00-14.00)A helyszínen: * Amit még nem tudunk a tiszteletbeli szomszédunkról * Várak és kastélyok birodalmában * Fürdővárosok csábítása * Járjuk együtt a cseh sör útját – zenés kísérettel * Svejk is így szerette – próbálja ki Ön is * Főzőcske cseh módra – knédli és a többiek * Különleges sajtok és egyéb finomságok folyamatos kóstolása * Kristály, gránát, porcelán és más cseh jellegzetességek * JÁTSZUNK EGYÜTT – KÜLÖNLEGES NYEREMÉNYEK Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2020. április 10.
péntek
Zsolt napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges rétes (16 szelet)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok