Ez a cikk 14 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Máltai Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban

2005-06-14

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2005. június 16-18. (csütörtök-péntek: 9.00-18.00; szombat: 9.00-14.00) A helyszínen: Ismerkedés Málta történelmével, a sziget természeti szépségeivel; bemutatjuk az ország hagyományait, az ottani emberek népviseletét; az idelátogatók megismerkedhetnek Málta különleges ízvilágával, speciális máltai ételek kerülnek bemutatásra; "Máltai lovag" tart kóstolót összeállított máltai italkülönlegességekből; Málta szigetére utazókat utazási irodák szakértői tájékoztatják az utazás feltételeiről, és a szállásajánlatokról, továbbá az utazni vágyókat hasznos információkkal látják el; a rendezvényen a máltai légitársaság is képviselteti magát, akiktől érdekes információkat tudhatunk meg a máltai légi közlekedés sajátosságairól; továbbá a három nap alatt további szórakoztató programokkal várjuk a kedves vendégeket. A három nap folyamán a kvízjátékban részt vevő vendégek között értékes ajándékokat sorsolunk ki! Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2020. március 30.
hétfő
Zalán napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Túrós lepény (40 szelet)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok