Ez a cikk 14 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Tunéziai Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban

2005-06-02

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2005. június 9-11. (9.00-18.00)A helyszínen: Ismerkedés Tunézia természeti szépségeivel, történelmével, az ókori kori hagyatékával; bemutatjuk az ország hagyományait, az ottani emberek népviseletét; az idelátogatók megismerkedhetnek Tunézia jellegzetes ízeivel, sőt az arab konyhaművészet rejtelmeivel is; kóstolót tartunk jellegzetes tunéziai termékekből, többek között a fügepálinka, a datolya, és az olívabogyó kerül bemutatásra; a Tunéziába utazni vágyó kedves vendégeket hasznos információkkal látjuk el, sőt kiutazási szakértők véleményét is megkérdezhetik az idelátogatók; egy tunéziai teaárus segítségével megismerhetik a vízipipázás rejtelmeit is; továbbá hastáncosok vezetik be az idelátogatókat a tunéziai emberek mindennapi életébe; illetve a három nap alatt további szórakoztató programokkal várjuk a kedves vendégeket. A három nap folyamán a kvízjátékban szereplő vendégek között értékes ajándékokat sorsolunk ki! Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2020. április 04.
szombat
Izidor napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldbabos egytálétel (4 adag)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok