Ez a cikk 14 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ciprusi Idegenforgalmi Napok a Nagycsarnokban

2005-05-24

Helyszín: Vámház körúti Vásárcsarnok (Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.) Időpont: 2005. május 26-28. (9.00-18.00) A helyszínen: Ismerkedés Ciprus természeti szépségeivel és az ókori Ciprus történelmével; bemutatjuk az ország hagyományait, az ottani emberek népművészetét, népviseletet; ismerkedhetnek a ciprusi konyhaművészet rejtelmeivel; ciprusi borokból összeállított bórkóstolót tartunk; a Ciprusra utazni vágyó kedves vendégeket hasznos információkkal látjuk el, sőt kiutazási szakértők véleményét is megkérdezhetik az idelátogatók; fellép a híres Zeus együttes (péntek 16:00-17:00; szombat 10:30-11:30); gyerekeknek rajzversenyt tartunk, míg a felnőttek kvízjátékokban mérhetik össze erejüket és tudásukat; illetve a három nap alatt további szórakoztató programokkal várjuk a kedves vendégeket. A rajzverseny és a kvízjáték sorsolását szombaton tartjuk 12:00 órakor, melyben értékes ciprusi ajándékokat sorsolunk ki. Mindenkit sok szeretettel várunk! Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Kalendárium

2020. január 21.
kedd
Ágnes napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Hamis vadasmártás

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok