A Nagycsarnok, mint rendezvényhelyszín


Budapest legnagyobb fedett piaca 1896-ban épült Pecz Samu tervei alapján. Az 1994-es felújítása és az azt követő folyamatos szakszerű karbantartás révén az épület olyannyira megőrizte korszerűségét, hogy 2013-ban a CNN Travel Európa legjobb piacának választotta. Nem csak elnevezésében Budapest 1. számú vásárcsarnoka, hanem a látogatottság tekintetében is.

Azt már azonban kevesen tudják, hogy nyitvatartási időn túl a Nagycsarnok különleges helyszínt biztosít esti és éjszakai rendezvények lebonyolításához. Lehetőség van akár 1000 fős fogadás, rendezvény, gálavacsora, esküvő, vagy vacsorával egybekötött konferencia megrendezésére is.

Miért annyira különleges nálunk a hangulat?

A fősoron berendezett fehér vagy kockás terítővel borított asztalok látványa már önmagában is rendhagyó képet nyújt, nem beszélve arról, hogy a zártkörű vacsorákon a vendégeken és a személyzeten kívül senki más nincsen az amúgy folyton nyüzsgő csarnokban. Külön kérésre nyitva tartanak a fősoron lévő üzletek is, melyek még inkább fokozzák a rendezvény egyedi hangulatát.

Rendezvényeinkről eddig minden esetben pozitív visszajelzés érkezett. Népszerűek vagyunk külföldi cégek, társaságok között, de gyakran kapunk megkeresést hazai vállalatoktól, csoportoktól is. A vacsorák mellett van lehetőség zenés, táncos előadásokkal is szórakoztatni a vendégeket.

A Nagycsarnok színes, bőséges választékának és egyedi hangulatának köszönhetően már belopta magát a látogatók szívébe. Egy rendezvény keretében építészeti értékei és nosztalgikus stílusa azonban olyan élményt nyújt, amelyre majd hosszú ideig emlékezni fognak a résztvevők.

Kalendárium

2020. március 31.
kedd
Árpád napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Uborkaleves (6 adag)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok