Ez a cikk 1 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Magyar napok a Nagycsarnokban

2018-04-06

Vámház krt-i Vásárcsarnok
(Budapest IX. ker., Vámház krt. 1-3.)

2018. április 17-19.

  • kedd-csütörtök: 8.00 – 18.00

A Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara IV. Kiskereskedelem és Vendéglátás Osztálya a Budapesti Tematikus és Bevásárló Utcák Menedzsmentje (BUM) segítségével 2018. április 17-19. között szervezi meg a Magyar Napok rendezvényét a Vámház körúti Nagycsarnokban.

Az évente kétszer, tavasszal és ősszel megrendezett eseménysorozat több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. A Magyar Napok helyszínét és eszközeit a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága jóvoltából a Nagycsarnok biztosítja. A hagyományörző kulturális vásáron közel 30 kézműves, művészi kézműves, népi iparművész mutatja be termékét. A látogatók ízelítőt kapnak a magyar kézműves hagyományokból. Betekinthetnek a termékek készítésének kulisszatitkaiba. Olyan régi szakmák is megjelennek például, mint a kovács, a tojásfestő, a kádármester, a fafaragó, vagy akár a fazekas. A rendezvényen, címéhez méltóan kizárólag magyar kézművesek mutatkoznak be.

Mindenkit sok szeretettel várunk!

facebook.com/piaconline

Kalendárium

2019. október 21.
hétfő
Orsolya napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Citromkoktél

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok