Ez a cikk 3 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Japán napok a Nagycsarnokban

2015-11-04

Vámház krt-i Vásárcsarnok
(Budapest IX. Vámház krt. 1-3.)

2015. november 10-12.

  • kedd-csütörtök: 10.00 – 17.00

Kedves érdeklődő!
Idén November közepén várjuk szeretettel azon kedves látogatókat akik a Japán kultúra iránt érdeklődnek. Elértünk arra a pontra, hogy már a 6. éve rendezzük meg a Fővám téri Vásárcsarnokban a Japán napokat. Természetesen a Magyar-Japán Baráti Társaság segítsége és támogatása nélkül nem tudnánk egy ilyen, az igaz japán kultúrát bemutató rendezvényt megszervezni.


Programok:

  • A Bambuszliget Japán étterem SUSHI bárja mindazokat várja, akik a Japán konyhaművészet iránt érdeklődnek, vagy már elkötelezett rajongói ennek.
  • A Magyarországi Reiki csoport önkéntesei, ahogy az elmúlt évek során is, ingyenes bemutatóval és részvételi lehetőséggel várják az érdeklődőket.
  • Az első Verseny-Karuta Magyarország klub bemutatóját tekinthetik meg csütörtökön és részt vehetnek a programban, ahol kipróbálhatják ezt az érdekes kártyajátékot.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

facebook.com/piaconline
Kalendárium

2019. október 21.
hétfő
Orsolya napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Citromkoktél

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok