Ez a cikk 4 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Horvát napok a Nagycsarnokban

2015-05-14

Vámház krt-i Vásárcsarnok
(Budapest IX. kerület, Vámház krt. 1-3.)

2015. május 19-21.

  • kedd-csütörtök: 9.00 – 17.00


A nyár már itt kopogtat az ajtón, s ezzel egyre közelebb kerülünk a magyar turisták első számú külföldi célpontjaként számon tartott Horvátországhoz!

Május 19-20-21-én, azaz három napon át a horvát turisztikai kínálat színe-javát hozzák el nekünk nem kevesebb, mint hat régió képviselői, úgymint a honfitársaink körében méltán népszerű, közös történelmünk emlékeiben is gazdag Kvarner-öböl; a tüneményes horvát főváros, Zágráb; a Plitvicei-tavakról nevezetes Lika-Senj megye, valamint a napsütötte Dalmáciából Zadar-megye; Šibenik-Knin megye és Split-Dalmát megye.

A mediterrán hangulatot egy dalmát klapa, valamint az egykori horvát eurovíziós résztvevő, a “Kraljevi ulice” együttes által előadandó andalító melódiák, vérpezsdítő koktélok és ízes falatkák biztosítják.

A Horvátországba utazni vágyók hasznos információkra, brosúrákra tehetnek szert, illetve a helyi szakemberek aktuális utazási tudnivalókkal, jó tanácsokkal, nyaralási tippekkel látják el a kedves érdeklődőket”

Dobro došli, azaz szeretettel várjuk!

facebook.com/piaconline

Kalendárium

2020. április 10.
péntek
Zsolt napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldséges rétes (16 szelet)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok