Ez a cikk 6 éve frissült utoljára. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

“Budapest Anno”

2013-07-31

További fotókért kattintson a képre!
(forrás: www.balnabudapest.hu)

2013 októberében megnyitja kapuit a BÁLNA, mely műemléki védelem alatt álló épületrészének -1. szintjét a Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága (CSAPI) fogja működtetni.

Egy olyan különleges hangulatú teret szeretnénk megvalósítani a páratlan tégla pilléres, boltozatos környezetben, mely a fővárosiaknak és a Budapestre érkező turistáknak is érdekes, izgalmas vonzerőt jelenthet.

A szintet az antikvitást, a bioélelmiszereket és a tudatos táplálkozást kedvelőknek szánjuk, mely a belváros egyedi színfoltja lehet.

A kétszer 1200 négyzetméteres részből és egy 870 négyzetméteres közlekedőből álló alagsori szint közvetlen összeköttetéssel rendelkezik a mélygarázs és a hátsó, körülbelül 20-25 busz fogadására alkalmas buszparkoló felé.

Az üzletek alapterülete és elhelyezkedése kialakítás alatt áll. Az antikvitás oldalon számos olyan kereskedés megnyitását tervezzük, amely minőségi egyedi termékekkel a turisták és a műgyűjtők közkedvelt találkozópontjává válhat, míg a közlekedő másik oldalán a tudatos-egészséges táplálkozásra, reform-, kézműves és biotermékekre szakosodott üzletek lesznek megtalálhatók, továbbá az itt fellelhető termékeket is kínáló, egyszerűbb bisztró jellegű étterem és kávézó is nyílik. Terveink szerint a Bálna alsó szintjén minden megtalálható lesz, ami a mai modern konyhából nélkülözhetetlen, sőt az élelmiszerek megválasztásának fontosságára, illetve a bioélelmiszerek egészségre tett jótékony hatását alátámasztó bemutatókkal is készülünk.

A BÁLNA -1 szintjén elhelyezkedő üzlethelyiségek bérleti szándékával kapcsolatban kérjük keressék Kiss Levente kereskedelmi igazgatóhelyettest az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +36 1 273 3146
Email: levente.kiss@csapi.hu; csapi.ig@csapi.hu

További információk a Bálnáról: www.balnabudapest.hu, www.bfvk.hu

Kalendárium

2020. április 04.
szombat
Izidor napja van.


Árak

Tekintse meg nagyobb vásárcsarnokaink zöldség-, gyümölcs- és húsárait!


Aktuális árlista

Piacok, Vásárcsarnokok

Tekintse meg piacaink leírását, nyitva tartását...
Tanúsítvány


Gombavizsgálat

A Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága az alábbi telephelyeken és időpontokban végez ingyenes gombavizsgálatot:

Időpontok és helyszínek

Fidel Gasztró

Állandó szakértőnk, Fidel Gasztró segít, hogy megismerje az alapanyagokat, amelyeket a konyhában használ. Itt megtalálhat az abált szalonnától a zsályáig mindent, ami a szakácskönyvben előfordulhat.


Receptek

Nem tudja mit főzzön vacsorára? Fidel Gasztró ebben is segít! Használja ki a nagyszerű alkalmat, hogy tanácsot kérjen mesterszakácsunktól!

Mai recept:
Zöldbabos egytálétel (4 adag)

Ha a többi receptre kíváncsi:
Összes recept

Hungarikumok

Ismerje meg jellegzetes magyar termékeinket, melyek híressé tették országunkat!

Hungarikumok